Louise Strand utsedd till ny VD för Grevieåsen AB

12 augusti 2024
Grevieåsen AB, där bl a bolagen Willab, Bole och Eclipse Biofarmab ingår, har rekryterat Louise Strand som ny verkställande direktör.
Louise tillträder sin nya position den 19 oktober och efterträder Jacob Atthage som valt att lämna bolaget.
Louise kommer närmast från en roll som affärsområdeschef för Evidensia Danmark och medlem av ledningsgruppen för Evidensia Sverige. Innan dess har hon bl a varit klinikchef på Ugglarps Hästklinik, regionchef för Woody Bygghandel och Bolist samt varuhuschef för Jula. Louise började sin karriär som säljare på Ikea.
Med över 20 års erfarenhet inom ledarskap och verksamhetsstyrning är Louise väl förberedd för att driva Grevieåsens fortsatta expansion och utveckling. I sin roll kommer Louise ha fokus på att skapa affärsmöjligheter genom fortsatt utveckling av egna varumärken och att effektivisera nuvarande processer och affärsmodeller.

- Jag är väldigt stolt över att få leda Grevieåsen framåt och ser fram emot att lära känna människorna i teamet. Att bidra till att skapa långsiktiga värden och hållbar tillväxt är något jag känner stor motivation inför, säger Louise Strand.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Per Gullstrand, VD Bjäre Invest AB, per.gullstrand@bjareinvest.se, 070-458 24 02

Om Grevieåsen AB
Grevieåsen, som grundades 1972 och är beläget på Bjärehalvön i Skåne, är en koncern med verksamheter som sträcker sig över lantbruk och hästsport. Med bolag som Willab AB, Bole Sverige & Bole Norge samt Eclipse Biofarmab, är bolagsgruppen en betydande aktör inom dessa sektorer.

Grevieåsen ingår i Bjäre Invest AB, som drivs med stor entreprenörsanda och fokus på att skapa hållbara och långsiktiga värden.